У Миколаєві запрацював гуманітарний хаб Херсонщини

Відео У Миколаєві запрацював гуманітарний хаб Херсонщини для вимушених переселенців, які знайшли прихисток на Миколаївщині.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін, передає Укрінформ.

«Запрацював ще один гуманітарний хаб Херсонщини. Він гостинно готовий зустріти вимушених переселенців, які знайшли прихисток на Миколаївщині», — написав очільник області.

Він зазначив, що лише за офіційними даними, до Миколаївської області переїхали майже 34 тисячі жителів Херсонщини.

За словами Прокудіна, фахівці відкритого хабу готові допомогти переселенцям з наданням гуманітарної допомоги, юридичної та психологічної підтримки, працевлаштуванням. Також у хабі є дитячий куточок.

Начальник Херсонської ОВА повідомив, що гуманітарний офіс Херсонщини працює за адресою: м. Миколаїв, вул. Генерала Карпенка, 46 (Готель «Турист») з понеділка по п'ятницю з 10:00 до 15:00. Також за допомогою можна звернутись за вказаними телефоном 0800 33 0951, або заповнивши анкету.

Прокудін подякував за допомогу в організації хабу благодійникам, Миколаївщині, а також Лазурненській, Чулаківській, Скадовській, Великокопанівській та Бехтерській громадам.

«Ми продовжуємо працювати, аби подібних осередків Херсонщини в інших регіонах ставало тільки більше», — наголосив він.

Як повідомлялося, Херсонщина перебуває під постійними обстрілами російських військ, майже щодня ворог убиває і травмує цивільних жителів, руйнує будинки, енергетичні та різні інфраструктурні об’єкти.

Фото ілюстративне

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *