У Німеччині знайшли вбитою 9-річну дівчинку з України: деталі злочину

Українка Валерія, яку знайшли вбитою в Німеччині / Фото: Facebook-сторінка Віри Коновалової

Доповнюється…

У німецькій Саксонії знайшли тіло дев’ятирічної дівчинки з України, яку розшукували від 3 червня. Дитина стала жертвою злочину: поліція розслідує справу як вбивство.

Про це повідомляє Welt.

Валерія з Дьобельна в Саксонії, яку знайшли мертвою, стала жертвою злочину. Як повідомила поліція 12 червня, розслідується справа про вбивство. Напередодні, після днів пошуків, тіло дев'ятирічної дитини знайшли в лісі. Тієї ж ночі розтин підтвердив особу Валерії.

Слідчі сказали, що тіло дівчинки вивили глибоко в підліску, далеко від проторованої дороги, приблизно за 4 км від місця проживання Валерії. За словами правоохоронців, немає доказів сексуального злочину, розслідується вбивство з необережності.

Затриманих та підозрюваних у справі наразі немає.

«Втрата дитини розриває ваше серце. Такий злочин не залишає нікого байдужим. Виникає враження, ніби час зупинився», – сказав начальник поліції Хемніца Карстен Кемпф.

Зауважимо, Валерія, яка родом з України, від 2022 року проживала разом із мамою в Німеччині. У понеділок минулого тижня дівчинка пішла вранці до школи, але так і не потрапила туди. У навчальному закладі не сповістили маму Валерії про її відсутність. Відтак, зникнення дитини помітили лише вдень, коли вона не прийшла додому. У наступні дні тривали інтенсивні пошуки дівчинки.

tsn.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *