У Польщі викинули на смітник 16 тисяч злотих: чому так сталося і хто знайшов гроші

У Польщі викинули на смітник 16 тисяч злотих / Фото: pixabay.com

Гроші потрапили на сміттєсортувальний завод.

У Польщі працівники ресторану випадково викинули на смітник 16 тисяч злотих. Щоб розшукати гроші, вони звернулися до поліції.

Про це пише польське видання onet.pl.

У Раві Мазовецькій, що в Польщі, працівники ресторану під час прибирання випадково викинули на смітник виручку закладу в розмірі 16 тисяч злотих. Спочатку вони намагалися самостійно розшукати кошти, проте згодом звернулися до поліції.

«Існувала підозра, що хтось помітив гроші в контейнері і привласнив їх. Криміналісти почали переглядати записи з камер відеоспостереження і встановлювати, хто, якщо хтось, виніс сміття. Завдяки втручанню поліцейських з'ясувалося, що кілька годин тому весь контейнер був вивезений на сміттєзвалище», – пояснила працівниця місцевої поліції Агата Кравчик.

Через втрачені кошти співробітникам поліції довелося зупинити роботу на сортувальному заводі, оскільки відходи вже були повністю підготовлені до перероблення. Після повторного обшуку сміття в одному з мішків була знайдена коробка з готівкою. Вилучені гроші будуть передані власникові в повному обсязі.

Нагадаємо, в Польщі білоруску сплутали з українкою та побили через російську мову.

Польща не відправлятиме додому українських біженців


У Польщі викинули на смітник 16 тисяч злотих: чому так сталося і хто знайшов гроші


tsn.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *