У Росії можливий заколот, який скине владу Путіна: які його ознаки — Подоляк

У Росії можливий бунт, який змістить чинну владу у Кремлі / Фото: Associated Press

Такі тактичні поразки РФ, які відбуваються у Курській області, підривають фундаментальні основи тоталітарного устрою.

У Росії можливі революційні, бунтівні процеси, які приведуть до влади нового лідера. Деякі ймовірні ватажки цього революційного руху наразі перебувають в Україні.

Про це заявив радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк в інтерв'ю “24 каналу”. 

За його словами, тактичні поразки кремлівської диктатури, які ми тепер спостерігаємо в Курській області РФ, суттєво підривають фундаментальні основи тоталітарного устрою і саме вони провокуватимуть протестні настрої. 

“Є тактичні поразки, є певні втрати території, є збільшення втрат живої сили й техніки, є часткове повернення великих мас людей зі зброєю в руках на територію Росії. Після цього починаються хаотичні протестні виступи на тих чи інших територіях, не тільки в Дагестані. У момент, коли почнеться повна хаотизація відносин, може з'явитись той, хто скаже, мовляв, а я розумію, як треба далі діяти й буде брати на себе певні повноваження”, — спрогнозував розвиток бунтівних процесів у РФ Михайло Подоляк.

При цьому він зазначив, що кілька людей, які можуть очолити такий революційний рух існують. З посиланням на очільника ГУР Міноборони Кирила Буданова, Подоляк зазначив, що дехто з них перебуває на території України. 

“Але хто це і як він буде далі діяти, коментувати не будемо”, — підкреслив радник голови ОП.

Нагадаємо, операція в Курській області РФ, під час якої було здійснено прорив кордону і заглиблення військових підрозділів на територію держави-агресорки, може посилити аргумент України щодо того, що США та Європа не повинні боятися погроз Кремля щодо “ескалації”.

Під час боїв у Курській області у полон потрапили російські строковики 


У Росії можливий заколот, який скине владу Путіна: які його ознаки — Подоляк


tsn.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *