У Росії відомий пропагандист пригрозив росіянину арештом під час дзвінка у прямому ефірі: відео

Фото: УНІАН

Олексій з Липецька назвав розв’язану Путіним війну "великою геополітичною помилкою" та прямо назвав господаря Кремля агресором, який прийшов у чужу країну.

Відомий російський пропагандист, уродженець Харківської області Віктор Баранець під час прямого ефіру на радіо «Комсомольская правда» пригрозив арештом слухачеві, який зателефонував під час прямого ефіру. 

Про це повідомив у своєму Telegram-каналі український журналіст та блогер Денис Казанський, опублікувавши відео з фрагментом цієї розмови.

Росіянин, який назвався Олексієм із Липецька, зателефонував на прямий ефір до Віктора Баранця та його колеги Михайла Тимошенка, і поцікавився, хто такий цей «колективний Путін», який стверджує у своїх промовах, що «Захід нас обдурив».

Російський пропагандист пафосно відповів йому, що це, мовляв, мається на увазі «Росія, її влада та всі ми».

«Я плачу податки, але я війну не підтримую», — несподівано заперечив йому слухач.

Далі – більше. Олексій з Липецька назвав розв’язану Путіним війну «великою геополітичною помилкою» та прямо назвав господаря Кремля агресором, який прийшов у чужу країну.

От тоді на адресу слухача й понеслися конкретні погрози.

«Громадянин, не кричіть хєрню в ефірі. З такими заявами іноді можуть в двері постукати. Мало, що ви там не любите, по-акуратніше зі словами щодо того, хто війну розпочав!» – визвірився на чоловіка пропагандист.

Нагадаємо, в ефірі російського «Першого каналу» відкрито звучать фашистські наративи щодо українців. Так, член команди  Путіна пропагандист Олександр Артамонов назвав українців «людьми другого гатунку».  

Російський пропагандист вчергове закликав "стерти з лиця землі" українські міста


У Росії відомий пропагандист пригрозив росіянину арештом під час дзвінка у прямому ефірі: відео


tsn.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *