У Сумах через російський обстріл є поранений, один район без світла і газу

Фото: війська РФ завдали удару по об’єктах інфраструктури Сум (Getty Images) Автор: Володимир Костирін

У Сумах внаслідок російського повітряного удару по об’єктах інфраструктури в одному з районів міста наразі відсутнє газо- та електропостачання. Внаслідок ворожої атаки одна людина була поранена.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на начальника Сумської міської військової адміністрації Олексія Дрозденка та Сумську обласну військову адміністрацію.

«Є один поранений, його забрала швидка», — розповів чиновник.

У місті наразі ведуться відновлювальні роботи після ранкового удару з боку російських загарбників.

«Тимчасово р-н Веретенівки без газу та електроенергії до завершення робіт»,- поінформував очільник Сумської МВА.

Він додав, що триває робота усіх служб.

Крім того, чиновник поінформував, що нині виїзд з Веретенівки на вул. Ковпака напряму поки неможливий, й розповів про об’їзд через Ганнівку.

В ОВА уточнили, що ворог завдав по об’єктах інфраструктури Сум ракетно-авіаційний удар. Й наслідки атаки уточнюються.

«Наразі на місці працюють всі підрозділи та служби. Проводяться аварійно-відновлювальні роботи», — додали в адміністрації.

Оновлено 08:44. Виконуючий обов’язки мера Сум Артем Кобзар також підтвердив удар по місту. За його словами, через ракетно-авіаційну атаку пошкоджено лінію електромережі, газопровід, будівлю лікарні, кілька автомобілів.

«Без електро та газопостачання залишилася частина населення міста Суми. Наслідки ворожої атаки ліквідовуються», — написав він.

Що передувало

Раніше повідомлялося, що у ніч проти 13 серпня росармія влаштувала чергову повітряну атаку по території України, й для ударів використала, зокрема, балістичне озброєння та дрони-камікадзе.

Так, у низці областей України була оголошена тривога. Також вночі та рано-вранці повідомлялося про вибухи, які було чути у Сумах.

Додамо, перед тим у Генштабі повідомляли, що окупанти активізували обстріли Сумської області з застосуванням авіації. Через посилення ворожих обстрілів в регіоні раніше оголосили евакуацію з понад 20 громад.

Раніше у МВС заявляли про необхідність евакуації у безпечні місця близько 20 тис. людей з районів Сумської області, які потерпають від російських обстрілів.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

www.rbc.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *