У Telegram після оновлення з’явилася головна функція соцмереж

У Telegram з’явився глобальний пошук за хештегами та інші фішки / фото REUTERS

Розробники Telegram випустили велике оновлення месенджера для Android і iOS. Апдейт містить кілька цікавих поліпшень, включно з анонсованим раніше глобальним пошуком за хештегами.

Хештеги – одна з головних фішок соцмереж на зорі їхньої появи. Тепер при натисканні на них у певному каналі Telegram ви побачите не тільки пошук за всіма схожими тегами каналу, а й глобальний в інших публічних каналах. В особистих повідомленнях шукатися тег не буде.

Цілком можливо, що у майбутньому у месенджері Дурова з’явиться і щось на кшталт трендових тем, як у Х/Twitter.

Відео дня

У Telegram після оновлення з'явилася головна функція соцмереж

Серед інших нововведень: анімовані ефекти в повідомленнях і підписи над картинками та відео, цитати, що згортаються, і швидкі команди для номерів. Повний список нововведень представлений у блозі месенджера.

Оновлений Telegram уже доступний для встановлення – щоб усі функції запрацювали, потрібно оновити застосунок до актуальної версії в Google Play або App Store.

У попередньому великому оновленні в Telegram з’явилися рекомендовані канали та дні народження. А днями Microsoft вбудувала свого ШІ-помічника Copilot прямо в месенджер: він призначений для виконання різноманітних завдань і відповідей на запитання користувачів безпосередньо в застосунку.

www.unian.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *