У Тернополі встановили бронзову зірку «Родинам Героїв»

Фото У Тернополі з нагоди дня міста на «Алеї зірок», що на вулиці Сагайдачного, урочисто відкрили бронзову колективну зірку «Родинам Героїв».

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми відкриваємо зірку «Родинам Героїв» на знак вдячності і шани родинам, які виховали справжніх захисників нашої країни. Коли ворог прийшов на нашу землю, вони, не вагаючись, стали на її захист і віддали найдорожче — своє життя. Ця зірка символізує нашу вдячність родинам Героїв. Ми хочемо, щоб ви відчували нашу підтримку і знали, що ваша жертва ніколи не буде забутою», — сказав на відкритті міський голова Сергій Надал.

Також під час церемонії відкриття зірки родинам полеглих Героїв вручили державні нагороди та відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя».

«Такі заходи дуже важливі. Вони підтримують морально. Коли бачиш, що людям не байдуже, відчуваєш вдячність і шану, це допомагає рідним, які пережили втрату близької людини», — зазначила дружина загиблого Павла Бригинця Юлія.

«Алею зірок» у Тернополі відкрили у 2011 році, щороку тут з'являються нові імена видатних тернополян, які зробили вагомий внесок у розвиток міста. На цій алеї, зокрема, закарбовані у бронзі колективні зірки добровольцям, волонтерам, воїнам АТО, захисникам та захисницям України.

Як повідомляв Укрінформ, у Тернополі з нагоди Дня міста вручили нагороди захисникам України.

Перше фото: Тернопільська ОВА

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *