У Вінницькій дитячій лікарні відкрили «Школу супергероїв»

Фото У Вінницькій обласній дитячій клінічній лікарні відкрили “Школу супергероїв”, в якій для маленьких пацієнтів будуть проводити уроки за шкільною програмою, але без оцінок і домашнього завдання.

Про це повідомив у Фейсбуці департамент охорони здоров’я та реабілітації Вінницької ОВА, передає Укрінформ.

“У Вінницькій обласній дитячій лікарні відкрили “Школу супергероїв”. Різнокольоровий клас, відсутність оцінок та домашнього завдання. Єдине – освітній процес відбувається у стінах лікарні, а не школи”, — йдеться в дописі.

Основна мета установи – забезпечити безперервний освітній процес для дітей, які тимчасово перебувають у лікарні.

У Департаменті зазначили, щоб діти почувалися максимально комфортно в дитячій лікарні, відремонтовано приміщення та облаштовано чотири зони: для дітей дошкільного віку, навчальну зону для початкової школи, для учнів 5-11 класів та методичний кабінет.

“Школа супергероїв” оснащена сучасними навчальними матеріалами, а саме: інтерактивними дошками, планшетами та доступом до інтернету. Програма навчання адаптується під індивідуальні потреби кожного пацієнта, враховуючи їхні медичні потреби та можливості. Крім стандартних предметів, діти братимуть участь у творчих заняттях, майстер-класах та розвиваючих іграх.

Як повідомляв Укрінформ, нові навчальні осередки держустанови “Школа супергероїв” запрацювали в обласних та міських лікарнях у Кривому Розі, Львові, Вінниці та Рівному.

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *