У Ворохті поскандалили через блокпост, місцеві напали на співробітника ТЦК

Ілюстративне фото (facebook.com) Автор: Каріна Левицька

У Ворохті прибрали блокпост, через який виникла сутичка між місцевим населенням та представниками ТЦК.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Івано-Франківський центр комплектування та соціальної підтримки.

«Ситуація наступна: на в’їзді у Ворохту стоїть блокпост, який перевіряє документи. Через це місцеві жителі заявляють, що на курорт не їдуть особи, що уникають свого конституційного обов’язку служби в армії», — розповіли військові.

Сьогодні місцеві жителі Ворохти почали конфлікт в ході якого напали на військовослужбовця ТЦК та побили його машину.

«Даний військовослужбовець був поранений та воював за «подібних осіб». Така подяка… Нам не зрозуміло, проти чого протестують місцеві жителі? Проти своїх же односельчан, які воюють зараз і захищають нашу країну? Проти сотень тисяч чоловіків, які ризикують життям і воюють за нашу державу? Можливо, місцеві протестують взагалі проти України? Ці питання риторичні», — зауважили в ТЦК.

Однак військові наголосили, що попри те, що блокпост був прибраний, представники ТЦК і надалі будуть перевіряти документи всіх приїзджих.

«У нас іде війна. І всі чоловіки на фронті, або у відпустці з фронту. От ті, що у відпустці, можуть спокійно приїхати та відпочити. Ніхто їх не чіпає», — заявили військові.

Сутички з ТЦК

Сутички та конфлікти між українцями, що не бажають отримувати повістки та представниками ТЦК в Україні не рідкість. Наприклад, нещодавно поліцейські встановили особу чоловіка, який скоїв напад з газовим балончиком на співробітників ТЦК під Луцьком.

Після цього на Волині військовозобов’язаний напав на співробітника ТЦК. Водночас на Закарпатті чоловік, щоб не бути мобілізованим порізав собі руки вже під час візиту до ТЦК.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

www.rbc.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *