У Xiaomi вийшов бюджетний смарт-годинник з рекордною автономністю (фото)

Xiaomi Smart Band 9 отримав кілька важливих поліпшень порівняно з Band 8 / фото Xiaomi

Крім Mix Flip і Redmi K70 Ultra на своїй літній презентації Xiaomi представила оновлений Smart Band 9 – недорогий смарт-годинник отримав пару помітних апгрейдів у вигляді поліпшеного екрана, точнішого моніторингу здоров’я і рекордної автономності, пише Gizchina.

Девайс отримав міцніший корпус з металу у вигляді капсули з 1.62-дюймовим OLED-екраном з частотою оновлення 60 Гц і збільшеною вдвічі піковою яскравістю (з 600 до 1200 ніт). Все управління відбувається через сенсорний дисплей.

Xiaomi запевняє, що точність відстеження сну зросла на 7,9%, а моніторингу серцевого ритму – на 16%. А ще браслет став довше тримати заряд – до 21 дня при звичайному використанні. Для порівняння, Smart Band 8 може пропрацювати на одній зарядці не більше 16 днів. Заряджається пристрій через пропрієтарний магнітний аксесуар.

Відео дня

У Xiaomi вийшов бюджетний смарт-годинник з рекордною автономністю (фото)

Smart Band 9

З інших особливостей Xiaomi Smart Band 9: 150 режимів тренувань, просунута система вібрації з 20 різними режимами для різних сценаріїв, захист від вологи за стандартом 5ATM, також у продажу з’явиться версія з NFC.

Новинку оцінили в 249 юанів (~1400 грн). Версія з NFC вийде за 299 юанів (~1700 грн), а модифікація з керамічним корпусом – за 349 юанів (~2000 грн). За межами Китаю новинка, ймовірно, вийде під назвою Xiaomi Band 9.

У Xiaomi вийшов бюджетний смарт-годинник з рекордною автономністю (фото)

Smart Band 9

Наступний великий івент пройде у Google. Цього року щорічний анонс смартфонів Pixel відбудеться не в жовтні, а в серпні. Про Pixel 9 вже майже все відомо: від ключових характеристик до дизайну. Апдейт має вийти багатообіцяючим ,

Раніше в мережі з’явилася інформація, що компанія Xiaomi дозволить своїм користувачам відключати рекламні матеріали в системних додатках смартфона за допомогою однієї кнопки. Нову функцію виявили в бета-версії прошивки HyperOS.

www.unian.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *