У Xiaomi з’явилися навушники за 4 долари в дизайні AirPods Pro (фото)

Xiaomi випустила дротові навушники за 4 долари / фото Xiaomi

Xiaomi без зайвого галасу представила нові навушники Type-C Headphones для найбільш бюджетного сегмента. Щоправда, модель дротова, яка під’єднується по USB-C, але дизайн і низький цінник у 4 долари викликають інтерес.

За ці гроші користувачі отримують 12,4-мм драйвери, HD-мікрофон, захист від бризок за стандартом IP54 і м’який дріт, стійкий до стирання і розтягування, йдеться на сайті Xiaomi.

На відміну від більшості схожих дротових моделей, аксесуар отримав не 3,5-мм аудіоджек, а роз’єм USB-C, у зв’язку з чим його можна використовувати як із більшістю смартфонів на Android, так і з iPhone 15. За дизайном девайс дуже нагадує AirPods Pro.

Відео дня

Навушники доступні у двох кольорах: чорному і білому. Новинка вже надійшла в продаж у Тайвані. Про продажі в інших країнах поки що не повідомляється, але поява її на AliExpress це тільки питання часу.

У Xiaomi з'явилися навушники за 4 долари в дизайні AirPods Pro (фото)

фото Xiaomi

Раніше цього місяця Xiaomi привезла в Європу бюджетний фітнес-браслет із рекордною автономністю (фото). Оглядачі називають Xiaomi Smart Band 9 найбільшим оновленням в історії популярного трекера.

А в жовтні очікується презентація серії Xiaomi 15 і реліз HyperOS 2.0. У мережі вже з’явилися списки функцій і смартфонів як основною торговою маркою, так і під брендами Redmi і Poco, які можна буде оновити.

www.unian.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *