У Запоріжжі до порятунку людей на місцях ворожих атак долучатимуть медиків із військового шпиталю

Ворог став частіше атакувати Запоріжжя. Лише за останні 2,5 тижня було 30 ударів КАБами. Аби з перших хвилин люди могли отримувати допомогу, на місцях працюватимуть медики з військового шпиталю.

Про це під час брифінгу повідомив начальник Запорізької ОВА Іван Федоров, передає кореспондент Укрінформу.

«Ми відпрацювали спільно з міською владою новий порядок реагування на надзвичайні події, в який термін хто має приїжджати на місце. Дякую військовому шпиталю, що ми знайшли порозуміння, щоб більше військових реанімаційних бригад навіть під час тривоги могли б реагувати та допомагати нам з пораненими після вибухів. Дякую «Червоному хресту», який також погодився профінансувати дві додаткові бригади, щоб реагування відбувалось швидше», — сказав він.

Федоров пояснив, що згідно з протоколами швидка допомога не може виїжджати на місце обстрілів під час повітряної тривоги. Тож, влада знайшла резервні ресурси, яким чином медики та парамедики зможуть реагувати швидше.

Він нагадав, що за останні 2,5 тижні ворог понад 30 разів атакував місто КАБами.

Внаслідок атак у Запоріжжі пошкоджено та зруйновано близько 100 багатоповерхових будинків, близько 500 приватних будинків.

Також спільно з міською владою було прийнято рішення, що максимально близько до місць атак виїжджатимуть всі надавачі адміністративних послуг, аби людям не доводилось їздити містом для того, аби відновити документи, втрачені через ворожі обстріли.

Як повідомлялося, російська армія атакує Запоріжжя керованими авіаційними бомбами, які неможливо збити і яких ворог виробляє велику кількість. До Запоріжжя КАБ летить близько хвилини.

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *