У Запоріжжі відновили рух греблею ГЕС

Відео У Запоріжжі відновили рух транспорту греблею ДніпроГЕСу, що був припинений через пошкодження об’єкту російським обстрілом 1 червня.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Запорізької ОВА Іван Федоров, передає Укрінформ. 

"Щойно запустили дорожній рух греблею ДніпроГЕС. За 4 дні від моменту ворожого обстрілу люди, які займалися відновленням руху, зробили неймовірне", — зауважив очільник ОВА.

Він наголосив, що Державна спеціальна служба транспорту, працівники станції, комунальники міста, підрядники ТОВ «Промисловий альпінізм» і ТОВ «Автомагістраль-Південь», спеціалісти Українського інституту сталевих конструкцій імені Шимановського, патрульна поліція, обласна та міська влада працювали цілодобово, щоб мешканці Запоріжжя якомога швидше могли пересуватися між двома берегами безпечно і без заторів.

Федоров подякував "кожному, хто працював, за обʼєднання зусиль, а людям — за витримку".

У патрульній поліції зазначили, що рух греблею відновлено для легкового транспорту та маршрутних таксі. Він здійснюватиметься по одній смузі в кожному напрямку зі швидкісним обмеженням 30 км/год. Патрульні забезпечуватимуть регулювання дорожнього руху.

Проїзд транспорту, вага якого перевищує 3,5 тонни, заборонено. Рух вантажних транспортних засобів здійснюється через острів Хортиця Вантовим, Арковим та мостом імені Преображенського.

Як повідомляв Укрінформ, вночі 1 червня росіяни масовано атакували Запоріжжя. Поцілили в один із обʼєктів енергетичної інфраструктури, пошкодили понад 20 житлових будинків та закладів соціальної сфери.

Фото: Вікіпедія

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *