У Зеленського вперше відреагували на події в Курській області

Фото: радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк (Getty Images) Автор: Каріна Левицька

Події в Курській області дають змогу побачити те, як прості росіяни відносять до нинішньої влади у РФ. А саме те, що росіяни мають міцний свідомий взаємозв’язок з владою.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву радника керівника Офісу президента України Михайла Подоляка.

«Події в Курській чи Бєлгородській областях дають нам змогу поставити певний лабораторний експеримент. Поки репресивна машина РФ палає в кущах, звільнені росіяни можуть виходити з квітами назустріч антипутінським танкам. «Нарешті воля!»Чекатимемо на такі кадри. Хоча вже очевидна неможливість цього», — заявив радник.

Подоляк зазначив, що відсутність адекватної реакції на контрвійну лише підтвердила думку про міцний свідомий взаємозв’язок росіян з їхньою владою.

«Перефразовуючи: «Ми без кінця проклинаємо Путіна, і, ясна річ, за діло. І все ж я хочу запитати: то хто ж таки підписав мільйон контрактів з ВС РФ і хто вчиняє тисячі конкретних злочинів?», — зауважив він.

Зауважимо, що це перший коментар представника Офісу президента України стосовно подій в Курській області.

Бої в Курській області

Ще від вчора росіяни почали скаржитись на бої в Курській області. Мало того, окупанти навіть пишуть, що українські військові нібито встигли «зайняли» декілька населених пунктів на території області.

Зокрема окупанти жаліються на «спроби прориву ЗСУ» в районі Суджи.

У своєму матеріалі РБК-Україна зібрало всю інформацію про те, що сьогодні відбувається в Суджі, та як на це реагують росіяни

Зауважимо, що російський диктатор Володимир Путін відреагував на так званий «прорив» кордону в Курській області лише сьогодні. Як і очікувалось диктатор звинуватив Україну та заявив, що це провокація.

Ми також повідомляли, що думає експерт з приводу того, чи може війна перейти на територію РФ.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

www.rbc.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *