У Зеленського заявили, в який момент почнеться Третя світова

Подоляк заявив, що домовитися з РФ не вдасться / колаж УНІАН, фото 56 бригада, скріншот

В Офісі президента України висловилися про те, в який момент почнеться Третя світова війна.

Як зазначив радник голови ОП Михайло Подоляк в інтерв’ю 24 каналу, сьогодні вже очевидно, що війна в Україні — це глобалізований конфлікт альянсів про правила глобальної поведінки:

«Тому ці концепції, мовляв, «віддайте Росії територію і на цьому все закінчиться» треба закінчувати. Тому що це тільки почнеться. Коли ви підпишете це — «давайте віддамо їм території і після цього буде стійкий мир у Східній Європі», — у цей момент і почнеться Третя світова в повному розумінні цього слова».

Відео дня

За словами Подоляка, подібні концепції — це стимулювання і масштабування агресії.

«Треба переходити до простих висновків. Домовитися не вдасться. Ескалація триватиме, поки Росія не буде покарана. Росію можна змусити програти цю війну, як і інші режими, як-от, наприклад, північнокорейський, щоб там усвідомили, що не буде ніякої «парасольки» під виглядом Росії», — резюмував радник глави ОП.

Третя світова війна — інші думки

Нагадаємо, військовий експерт і полковник запасу ЗСУ Петро Черник заявляв, що Третя світова війна вже почалася: «Хочемо ми цього чи не хочемо. Ялтинська система міжнародних відносин зруйнована в нуль. То хіба п’ята система намалюється по-іншому, крім великого світового протиборства?».

Сходознавець Михайло Якубович зазначав, що ніхто у світі морально не готовий до Третьої світової війни і не планує «запускати ракети».

www.unian.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *