У зоні активних бойових дій на Донеччині залишаються ще 2289 дітей

У населених пунктах, які віднесені до зони активних бойових дій на Донеччині наразі ще перебувають 2289 дітей. За сім останніх діб було евакуйовано 310 дітей.

Про це на брифінгу повідомив начальник відділу оперативно-чергової служби, зв'язку, оповіщення та інформування населення департаменту з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи Донецької ОВА Дмитро Петлін, передає кореспондент Укрінформу.

«Станом на 3 вересня, на підконтрольній українській владі території Донеччини залишилося близько 376 000 осіб. У населених пунктах громад, які віднесені до зони активних бойових дій, залишилося близько 49 000 осіб, з яких 2289 дітей», — сказав Петлін. 

Він уточнив, що населені пункти, які віднесені до зони активних бойових дій, знаходяться у 16 територіальних громадах Донеччини.

Як повідомляв Укрінформ, через безпекову ситуацію примусова евакуація дітей здійснюватиметься з 31-го населеного пункту Покровського і Краматорського районів, що у Донецькій області. Таке рішення погодили на засіданні Координаційного штабу з питань проведення обов’язкової евакуації населення в умовах воєнного стану під головуванням віцепрем’єр-міністра Ірини Верещук.

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *