Удар по лікарні «Охматдит»: Зеленський зробив емоційне зізнання про Путіна

Зеленський емоційно прокоментував удар по «Охматдиту» / скріншот

Президент України Володимир Зеленський, коментуючи цілеспрямований удар Росії по дитячій лікарні «Охматдит», зізнався, що в такі моменти йому хочеться вбити Путіна.

«Я батько, я президент, я людина… Коли ти бачиш цих людей, батьків, коли їхні діти помирають — у такі моменти ти хочеш убити Путіна», — сказав він під час інтерв’ю в Інституті Рональда Рейгана в США.

Він упевнений, що цим ударом Росія «подала сигнал усьому світу» напередодні саміту НАТО:

Відео дня

«У чому трагедія: це не була атака на військовий об’єкт або щось із ракетою було не так, ні. Ракета летіла точно на лікарню. І так, це точно був сигнал напередодні саміту».

Удар по дитячій лікарні «Охматдит» — актуальне

Нагадаємо, як писав УНАІН, ракета Х-101, якою Росія вдарила по дитячій лікарні «Охматдит» у Києві 8 липня, містить західні комплектуючі, що свідчить про успіхи Кремля в ухиленні від санкцій.

Зазначалося, що Х-101 є однією з найсучасніших крилатих ракет Росії і має вирішальне значення для її кампанії повітряних ударів по Україні, що посилюється. Росія виробляє майже у вісім разів більше Х-101, ніж до повномасштабного вторгнення, хоча, як і раніше, залежить від запчастин із західних країн, особливо зі США.

www.unian.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *