Удар по «Охматдиту»: кількість постраждалих перевищила 50, двоє загиблих

Фото Унаслідок ракетного удару військ РФ по київській лікарні  «Охматдит» загинули двоє людей, понад 50 постраждали, у новому корпусі пошкоджена значна кількість відділень.

Про це Київська МВА повідомляє в Телеграмі, передає Укрінформ.

«Станом на зараз, внаслідок атаки на Охматдит відомо про 2 загиблих та понад 50 постраждалих. Загиблі — лікарка й родич одного з пацієнтів медичного закладу. 7 дітей отримали поранення, з них 4 ушпиталені», — йдеться в повідомленні.

У КВМА зауважують, що ці дані не остаточні й будуть оновлюватися, рятувальна операція триває.

В момент ракетної атаки в «Охматдиті» перебувало понад 600 пацієнтів і щонайменше стільки ж — працівників лікарні. Евакуація пацієнтів триває.

«Повного руйнування зазнав корпус токсикології з відділенням хронічних та гострих інтоксикацій (де дітям проводять діаліз) НДСЛ «Охматдит». У старому хірургічному корпусі вибито майже всі вікна, зазнали значних пошкоджень два хірургічні та два соматичні відділення, відділення інтенсивної терапії та операційний блок. У новому, зведеному лише нещодавно, корпусі пошкоджено 12 відділень, з них 8 — хірургічних, 5 — онкологічних, дві реанімації, операційний блок, відділення радіології та променевої терапії», — уточнили в КМВА.

Втрачена також частина єдиної в країні онкогематологічної лабораторії.

Як повідомляв Укрінформ, очільник МОЗ Віктор Ляшко заявив, що Центр крові «Охматдиту» призупинив роботу, триває відновлення роботи онкогематологічної лабораторії лікарні

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *