«Українське лондонське дербі» в АПЛ завершилося розгромом

«Арсенал» Олександра Зінченка познущався над «Челсі» Михайла Мудрика.

Михайло Мудрик з м’ячем під час матчу з «Арсеналом»

Українські футбольні вболівальники пильно стежили за лондонським дербі у перенесеному матчі 29-го туру Англійської прем’єр-ліги, адже на полі мали зійтися два наших співвітчизники. «Арсенал» Олександра Зінченка приймав «Челсі» Михайла Мудрика.

Щоправда один проти одного українці так і не зіграли. Мудрик з’явився у стартовому складі, але був замінений на 66-ій хвилині, не відзначившись результативними діями. А Зінченко вийшов з лави запасних на 72-ій хвилині, коли результат матчу вже був більш ніж очевидним.

«Каноніри» буквально знищили суперника: вже на четвертій хвилині рахунок відкрив Троссар, а по перерві «Челсі» відверто посипався, внаслідок чого за 20 хвилин пропустив ще аж чотири м’ячі. Дублі оформили Вайт та Гаверц, для якого поєдинок був принциповим — раніше він виступав саме за «синю» лондонську команду і навіть вигравав з нею Лігу чемпіонів. Попри це, обидва взяття воріт німець демонстративно святкував.

5:0 у підсумку — «Арсенал» поки очолює турнірну таблицю, а «Челсі» втратив математичні шанси на топ-четвірку. Хоча з урахуванням результатів цього сезону зона Ліги чемпіонів Мудрику та компанії усе одно хіба що снилася. 

lb.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *