Українські воїни вперше взяли участь у параді в Торонто

Фото: Ніколенко у Facebook

Генеральний консул України у Торонто Олег Ніколенко повідомив, що  українські військові вперше в історії були учасниками параду у Торонто, найбільшому місті Канади, що проводиться понад 100 років на знак подяки і поваги до військовослужбовців канадської армії.

Деталі: Ніколенко розповів, що цього року українські військовослужбовці з українським прапором вперше були представлені на параді до Дня воїнів у Торонто, що проводиться з 1921 року на честь військових збройних сил Канади.

Українські воїни вперше взяли участь у параді в Торонто

Дослівно: «Запрошення України до участі цьогоріч – підтвердження міцної дружби між нашими країнами… Надзвичайно пишаюся, що нам вдалося втілити цей важливий проєкт. Дякую нашим військовослужбовцям за участь, а також керівництву Canadian National Exhibition за таку можливість».

Українські воїни вперше взяли участь у параді в Торонто

Нагадаємо

  • Раніше в уряді Канади підтвердили, що Україна може вільно використовувати передані Канадою танки і бронемашини та іншу техніку на території Росії.
  • Також Федеральний суд Канади відхилив прохання російського олігарха про зняття накладених на нього санкцій у зв’язку з війною РФ проти України. 

www.pravda.com.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *