Унаслідок обстрілів армією РФ Нікопольщини двоє поранених, є руйнування житлового сектору

Фото У Нікопольському районі Дніпропетровської області через ворожі обстріли безпілотниками та важкою артилерією двоє людей отримали поранення, є руйнування житлового сектору та підприємств.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає Укрінформ.

“Ворог цілив по Нікопольщині дронами-камікадзе. Скеровував й важку артилерію – випустив по населених пунктах три десятки снарядів. Вони наробили чимало біди”, — написав Лисак.

Раніше очільник ОВА інформував, що у самому Нікополі через обстріл у приватному будинку сталося займання — постраждали дві людини. Як уточнив Лисак, побиті 13 осель, 3 господарські споруди та 2 лінії електропередач.

Зі слів начальника ОВА, є руйнування також на промисловому підприємстві. Внаслідок обстрілу у гаражному кооперативі знищено два бокси, потрощені 23 автівки та 2 мікроавтобуси.

“Гучно було й у Марганецькій та Покровській громадах. В останній понівечена агрофірма. У комбайні, що знаходився там, вибило лобове скло. Та головне – минулося без жертв та поранених”, — додав начальник ОВА..

Наразі на Дніпропетровщині оголошена повітряна тривога.

Як повідомляв Укрінформ, у Нікополі на Дніпропетровщині через артобстріл постраждали двоє людей, жінка — у важкому стані.

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *