Унаслідок російського авіаудару по Костянтинівці загинув поліцейський

Унаслідок російського авіаудару по торговому центру в Костянтинівці Донецької області під час несення служби загинув поліцейський Максим Кислюк.

Як передає Укрінформ, про це Національна поліція повідомляє у Фейсбуці.

Унаслідок російського авіаудару по Костянтинівці загинув поліцейський

«Інспектор сектору кадрового забезпечення Краматорського районного управління поліції Максим Кислюк перебував у наряді коли російські війська вдарили ракетою по торговому центру Костянтинівки. Правоохоронець отримав смертельне поранення», — ідеться в повідомленні.

В поліції зазначили, що Кислюк служив сумлінно та віддано до останнього дня свого життя. «Максим запам'ятається життєрадісним та завжди готовим прийти на допомогу людям. Він присвятив службі в органах внутрішніх справ 15 років», — додали у відомстві.

У 36-річного поліцейського залишились батьки, дружина та діти.

Як повідомляв Укрінформ, вдень 9 серпня росіяни завдали удару по торговому центру в Костянтинівці, де в той час могли перебувати близько 50 людей.

Станом на ранок 10 серпня у Костянтинівці ідентифікували тіла двох загиблих дітей, дівчаток 9 та 11 років, експертизи щодо встановлення осіб ще шести людей, у тому числі, ймовірно, однієї дитини — тривають.

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *