Усик прокоментував сутичку помічника з батьком Ф’юрі

Усик назвав цю сутичку «поганою поведінкою з боку команди Ф’юрі».

Олександр Усик

Українець Олександр Усик, який вже цієї суботи може стати першим за чверть століття абсолютним чемпіоном світу з боксу у суперважкому дивізіоні, заявив пресі у Саудівській Аравії, що в його команді є професійні військові. 

Як пише The Guardian, про це спорстмен розповів, коли його попросили прокоментувати епізод, що стався під час заходів, які передують бою з Тайсоном Ф’юрі. Батько британця вдарив головою члена команди Усика Станіслава Степчука, внаслідок чого сам отримав розсічення.

Усик назвав цю сутичку «поганою поведінкою з боку команди Ф’юрі» і нагадав британцеві, що «ми професійні атлети, а не вуличні бійці», а поєдинок «є важливою подією для Британії та України».

«Якщо він хотів дестабілізувати мою команду, це неможливо. Бо в мене є не лише професійні тренери, але й професійні солдати», – розповів українець. 

Він додав, що команда хотіла провчити Ф’юрі-старшого, проте Олександр їх зупинив, бо «потрібно пам’ятати про дисципліну». Для нього цей епізод «нічого не означає, це лише мотивація для моєї команди».

Бій Усик-Ф’юрі відбудеться 18 травня, на кону усі чемпіонські пояси у суперважкому дивізіоні.  

lb.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *