З Донеччини від початку серпня евакуювали 3860 дітей

З Донецької області у безпечні регіони протягом серпня вдалося вивезти 33 тисячі людей, зокрема 3860 дітей.

Як передає Укрінформ, про це повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін на Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України.

«Завдяки злагодженим діям органів влади, підрозділів поліції, підрозділів ДСНС, всіх гуманітарних організацій, налагоджений процес евакуації з Донецької області. Тільки за серпень місяць вдалось вивезти 33 тисячі людей, в тому числі 3860 дітей», — сказав очільник області.

Він зазначив, що цей напрямок роботи триває в повному обсязі щодня — підрозділи поліції та ДСНС на броньованих транспортних засобах виїжджають на лінію фронту, щоб вивезти людей з небезпечних територій.

Філашкін нагадав, що у зв'язку з погіршенням обстановки на території Донецької області було ухвалено рішення про посилення комендантської години в 10-кілометровій зоні, в яку увійшли 172 населенні пункти. Тепер вона там триває з 17.00 до 9.00.

«А в 5-кілометрову зону ввійшли п’ять населених пунктів: це Мирноград, Селидове, Новогродівка, Курахівка та Гірник. Там комендантська година з 15.00 до 11.00», — додав керівник ОВА.

Як повідомляв Укрінформ, станом на 19 серпня у Мирнограді та Селидовому, де комендантська година триває 20 годин, залишалися 829 дітей.

Фото: Вадим Філашкін, Фейсбук

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *