«З жахом дізнався»: Зеленський висловився про стрілянину по Трампу

Володимир Зеленський прокоментував стрілянину по Дональду Трампу / колаж УНІАН з фото Офісу президента й Reuters

Президент України Володимир Зеленський прокоментував стрілянину по республіканцю, експрезиденту США та кандидату на посаду американського лідера на передвиборчому заході.

Про інцидент лідер українців висловився у соцмережі Х. «З жахом дізнався про стрілянину по колишньому президенту США Дональду Трампу під час його передвиборчого мітингу в Пенсильванії», — написав очільник нашої держави.

Президент додав, що такому насильству не повинно бути місця у світі, і виправдань йому немає. «Я радий дізнатися, що Дональд Трамп уже в безпеці, та бажаю йому швидкого одужання. Також висловлюю співчуття близьким жертви цього нападу — учасника мітингу», — зазначив Зеленський. Президент також побажав Штатам стати після цієї події сильнішими.

Відео дня

Дональд Трамп у центрі уваги — сьогодні це варто знати

У Пенсільванії під час виступу Дональда Трампа на передвиборчому мітингу пролунали постріли, загинула людина. Після стрілянини на вусі республіканця помітили кров. Пізніше стало відомо, що експрезидента обстежили у медзакладі, і з ним усе гаразд.

Республіканець, президент Штатів та головний конкурент Трампа у передвиборчих перегонах Джо Байден засудив атаку під час мітингу й підкреслив, що в США такому насильству місця немає.

www.unian.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *