З початку року у Вінниці відремонтували 13 дитячих майданчиків

У Вінниці від початку року відремонтували 13 мультикомплексів, які складаються з дитячих майданчиків та тренажерів. Про це повідомляють у пресслужбі Вінницької міської ради.

Як зазначає міський голова Сергій Моргунов, за такими об’єктами в місті регулярно здійснюють догляд та ремонтують.

“Якщо говорити про майданчики в місцях загального користування, то на сьогодні з початку цього року було відремонтовано 13 мультикомплексів. Зокрема, по проспекту Коцюбинського, Космонавтів, вул. Стрілецькій,  та у Лісопарку. Ми постійно проводимо моніторинг стану цих ігрових майданчиків, але якщо вінничани бачать зламані елементи, де потрібно провести ремонт, звертайтеся, будь ласка, до відділу “Цілодобова варта” за телефоном 15-60, щоб відповідні служби могли відповідно відреагувати”, – розповів Сергій Моргунов.

За словами міського голови у Вінниці постійно будують нові стадіони, спортивні та дитячі майданчики біля шкіл й у дворах багатоквартирних будинків. Після будівництва вони передаються на баланс. Шкільні майданчики, яких у Вінниці вже понад чотири десятки, – це зона відповідальності адміністрації закладів. А обслуговуванням майданчиків у дворах займаються ОСББ або управлінські компанії.

Разом із тим очільник міста наголосив, що у випадку несправності вінничани мають обов’язково про це повідомляти й не бути байдужими до випадків вандалізму.

(Еще нет голосов, оставьте первым)