Загарбники били КАБами по Новоєгорівці на Луганщині

Російські війська минулої доби вдарили керованими авіабомбами по Новоєгорівці Луганської області.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Луганська обласна військова адміністрація.

За словами начальника обласної військової адміністрації Артема Лисогора, шість разів атакували росіяни поблизу Греківки. Також наші військові зупинили ворога в районі Невського. Противник активно застосовує авіацію. Зокрема учора керованими авіаційними бомбами він поцілив по Новоєгорівці та Серебрянському лісу. Невське, Куземівка, Макіївка та Стельмахівка обстріляні з мінометів та зі ствольної артилерії. Невське й Куземівка – ще й з реактивної.

Як зазначає ОВА, до так званої "адміністрації Старобільського муніципального округу" загарбники мають намір запросити спеціалістів житлово-комунального господарства, агропромислового розвитку, фахівців по роботі з молоддю, зв’язках із громадськістю, внутрішньої політики тощо.

"Вимоги знижені максимально – готові взяти без досвіду роботи за спеціальністю та без вищої освіти. Достатньо свідоцтва про здобуття середньої профтехосвіти", — йдеться в повідомленні.

Як також повідомляє ОВА, колаборанти запевняють, що цьогоріч питання увімкнення мобільного зв’язку у Рубіжному немає сенсу порушувати, "можливо, у 2025-му. Радять розвивати дротовий. Обіцянки продовжуються".

Як повідомляв Укрінформ, 6 червня у тимчасово окупованому Луганську російські загарбники на вантажівці "Урал" збили двох підлітків.

Фото ілюстративне

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *