Закупівельника Міноборони Волошенкова планують звільнити на тлі згадок про його участь в «Антимайдані»

Фото — Facebook Дмитра Волошенкова

Керівниця Агенції оборонних закупівель Міністерства оборони України Марина Безрукова повідомила, що планується звільнення менеджера з зовнішньоекономічної діяльності Дмитра Волошенкова на тлі поширення інформації про його «антиукраїнську діяльність» у минулому.

Деталі: 17 квітня у соцмережах поширились згадки про те, що Волошенков був активним учасником «Антимайдану» в Одесі, та раніше очолював одеський міський осередок «Партії регіонів».

Безрукова стверджує, що його прийняли на роботу ще за її попередника і за пів року до того, як вона очолила агенцію в лютому 2024-го. Він отримав посаду менеджера з зовнішньоекономічної діяльності.

Пряма мова: «Дмитро Волошенков прийшов у Агенцію задовго до мого призначення, у червні 2023 року, як менеджер з зовнішньоекономічної діяльності.

Для мене лишається незрозумілим, чому попередній політичний досвід Дмитра та позиція в часи Революції Гідності не були враховані як вагомі ризики. Тому мною ініційовано внутрішнє розслідування щодо повноти спеціальної перевірки, яку він проходив при працевлаштуванні в Агенцію».

Деталі: Вона також додала, що у найближчі дні Дмитра Волошенкова буде звільнено. Також щодо нього подали звернення в правоохоронні органи з запитом на додаткову перевірку.

Сам Волошенков сказав у коментарі «Схемам», що пройшов перевірку на поліграфі. Питання ж щодо зміни політичної позиції та рішення працювати у державній структурі – залишив без відповіді.

www.pravda.com.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *