Заступник голови КМДА Усов підтвердив, що обшук проводили в його кабінеті

ДБР 4 червня проводило слідчі дії у службових приміщеннях Київської міської держадміністрації, зокрема в кабінеті заступника голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Костянтина Усова.

Про це повідомила КМДА з посиланням на самого Усова, передає Укрінформ.

За словами посадовця, слідчі вилучили в нього компʼютер, телефон та особисті кошти, за його ініціативи номери кожної купюри зафіксували з метою уникнення маніпуляцій.

«Незважаючи на відсутність ухвали суду про обшук, ми повністю співпрацювали з органами досудового розслідування і готові робити це надалі», – запевнив Усов.

Він наголосив, що метою роботи міської влади вважає прозорі правила роботи у сфері міських перевезень.

За словами посадовця, «якщо хтось із представників міста брав участь у будь-якій протизаконній діяльності, покривати їх ніхто не буде».

«Це не у моїх правилах. Звісно, прозорість не завжди задовольняє гравців ринку. Ми пам’ятаємо і замовні протести маршрутної мафії, погрози та шантаж працівників мерії міста, а також численні кримінальні провадження, обшуки та оперативно-розшукові дії, які проводилися представниками різних правоохоронних органів під час загострення правовідносин з приватними перевізниками у минулому. Тому ми абсолютно відкриті допомогти слідству і в цьому випадку», – зазначив Усов.

Як повідомляв Укрінформ, у ДБР підтвердили, що проводять обшуки у приміщенні Київської міської держадміністрації, проте розкрити деталі справи та імена фігурантів відмовилися.

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *