Збройні сили Білорусі готуються до можливого нападу «незаконних формувань» – військовий аналітик

Білорусь готується до можливого нападу незаконних формувань / Фото: ТСН.ua

Керівництво Білорусі насправді дуже серйозно сприймає те, що білоруські війська, які нині перебувають в Україні, ніби можуть проголосити себе незалежними від центральної влади та звернутися до Світлани Тихановської за визнанням.

Збройні сили Білорусі готуються до можливого нападу «незаконних білоруських формувань» з території України на південь Брестської області.

Про це сказав білоруський військовий аналітик Олександр Алесін в ефірі «КИЇВ 24».

Ця операція постійно відпрацьовується білоруськими військовими: перекидання сил спеціальних операцій на кордон для прикриття від цієї потенційної загрози, розповів Олександр Алесін.

«Єдине, до чого готується Білорусь, – це до можливого нападу незаконних, як каже влада, білоруських формувань з території України на південь Брестської області. Ця операція постійно відпрацьовується білоруськими військовими: перекидання сил спеціальних операцій на кордон для прикриття від цієї потенційної загрози», – пояснив Алексін.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: РОСІЯ ПЕРЕКИНУЛА В БІЛОРУСЬ ВІЙСЬКОВУ АВІАЦІЮ! Що відбувається?!

tsn.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *