Здорового глузду не виявлено: Шойгу прокоментував розмову з Лекорню

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу / Скриншот

Час йде, а деякі речі – незмінні, як от відсутність адекватного й тверезого мислення у путінського посіпаки.

Сьогодні, 3 квітня, відбулися телефонні переговори Міністра оборони Російської Федерації генерала армії Сергія Шойгу з міністром оборони Французької Республіки Себастьяном Лекорню. Російська сторона стверджує, що на цьому наполягали саме французи.

Про це йдеться у повідомленні російського міноборони.

«Є український слід!»

Як зазначають росіяни, міністр оборони Франції висловив співчуття у зв'язку з терактом у концертній залі «Крокус Сіті Холл» 22 березня 2024 року. Мовляв, при цьому він намагався переконати у непричетності України та країн Заходу до атаки, перекладаючи відповідальність на ІДІЛ. Глава відомства Сергій Шойгу наголосив, що розпочате у зв'язку з терористичним актом у «Крокусі» розслідування «буде доведено до кінця, а всі винні будуть покарані». Вчергове заголосив фантазер про «український слід, який помічений в організації теракту».

«Київський режим нічого не робить без схвалення західних кураторів. Розраховуємо, що в цьому випадку за цим не стоять французькі спецслужби», – констатував очільник міноборони РФ.

Прокоментував Шойгу і заяви про потенційне відправлення французького контингенту до України. Нічого нового: за його словами, «це створить проблеми для самої Франції».

«Відзначено готовність до діалогу щодо України. Вихідні положення могли б ґрунтуватися на «Стамбульській мирній ініціативі». Проведення зустрічі у Женеві без участі Росії – безглуздо», – додали у «міністерстві вбивств Росії».

Нагадаємо, вперше за півтора року голова Міноборони Франції зателефонував Шойгу.

tsn.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *