Зеленський: Кожен командир має пам’ятати — люди не витратний матеріал

Фото: український президент Володимир Зеленський (Getty Images) Автор: Каріна Левицька

Україна має одну кардинальну відмінність від Російської Федерації. Українці намагаються зберегти як можна більше життів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву українського президента Володимира Зеленського.

«Захист держави — це безумовно двосторонній рух. І ті, хто захищає державу, мають знати, мають відчувати, що держава захищає їх. У цьому різниця між нами й ворогом», — сказав президент.

Він наголосив, що Росія нехтує своїми людьми та не бореться за їхнє виживання. Натомість Україна, за словами Зеленського, має робити все для захисту життя, передусім життя і здоров’я своїх воїнів.

«Наше військо довело свою сучасність і силу, які спроможні встановити бажаний мир в Україні», — сказав глава держави.

Президент пояснив, що коли Україна говорить про необхідність зброї, не можна забувати, що підтримка і захист українських воїнів — це також зброя.

«Кожен командир має пам’ятати: люди не витратний матеріал. Їхні сили, їхні знання, їхні вміння — важлива цінність для нашої держави», — підкреслив Зеленський.

Нагадаємо, сьогодні, 27 липня, Зеленський доручив покращити реабілітацію поранених та звільнених з полону військових. Відповідну заяву глава держави виголосив на першому щорічному Міжнародному конгресі з військової медицини та ментального здоров’я.

Ба більше, президент повідомив, що українським лікарям будуть надавати офіцерські звання, навіть якщо вони не закінчували військову кафедру.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

www.rbc.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *