Зеленський після наради зі Шмигалем: готуються кадрові рішення на урядовому рівні

Фото: президент України Володимир Зеленський (president.gov.ua) Автор: Тетяна Степанова

Президент України Володимир Зеленський анонсував підготовку нових кадрових рішень на урядовому рівні.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на вечірнє звернення глави держави.

Як розповів президент, сьогодні він провів нараду з прем’єр-міністром Денисом Шмигалем щодо відновлення України. Зокрема, за результатами поїздки у Харків, Полтавську область, на Волинь та в Рівне і проведених нарад.

«Це стосується і добудови обʼєктів, і ключових пріоритетів відновлення, і також людей, які здатні забезпечувати повну реалізацію державних завдань. На урядовому рівні готуються кадрові рішення», — зазначив Зеленський.

Перестановки в Кабміні

Нагадаємо, у червні джерела РБК-Україна повідомляли, що в Кабінеті міністрів може пройти низка призначень, зокрема на посади міністрів інфраструктури та регіональної політики.

До того ж ми повідомляли, що так зване «перезавантаження Кабміну» передбачає, зокрема, і зміну прем’єр-міністра Дениса Шмигаля. Якщо таке рішення буде ухвалено, то главу уряду можуть змінити до початку осені.

Нещодавно президент України Володимир Зеленський, коментуючи можливість кадрових змін в уряді, заявив, що «проговорює з деякими міністрами ті чи інші зміни». При цьому глава держави ухилився від відповіді на те, чи очікувати найближчим часом на відставку прем’єра Дениса Шмигаля.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

www.rbc.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *