Зеленський розповів про єдиний прийнятний варіант переговорів із Путіним

Зеленський уперше припустив можливість переговорів із Путіним / Скриншот

Президент Володимир Зеленський допустив можливість проведення переговорів із Путіним.

Про це він сказав в інтерв’ю американському виданню Philadelphia Inquirer. За його словами, єдиний варіант переговорів із Путіним полягає у використанні посередників. Він зазначив, що такий варіант було застосовано для створення чорноморського зернового коридору.

Зеленський зазначив, що завдання полягає в тому, щоб не допустити повної руйнації України і забезпечити безпеку для населення.

Відео дня

Нагадаємо, раніше українська влада неодноразово заявляла про неможливість переговорів із Путіним.

Переговори України та РФ

28 червня президент Володимир Зеленський заявив, що Україна сама вирішуватиме, коли починати переговори з країною-агресором. «Україна вирішуватиме. Але, якби все залежало тільки від України, війни не було б…  Путін захотів війни і поки що, він не хоче її закінчувати», — сказав тоді Зеленський.

15-16 червня у Швейцарії відбувся Глобальний саміт миру. Учасники саміту узгодили позицію за трьома пунктами: продовольча безпека, ядерна та енергетична безпека і звільнення всіх полонених і депортованих. На цьому саміті представників РФ не було, проте по його закінченню з’явилася інформація, що на наступний такий захід запросять і РФ.

www.unian.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *