Зеленський сказав, як змусити Росію закінчити війну вже в цьому році

Зеленський висловився про вибори у США / Колаж УНІАН / Скриншот, фото ОП

Президент Володимир Зеленський переконаний, що вже цього року можна змусити Росію припинити війну проти України. Про це глава держави сказав в інтерв’ю для Bloomberg.

«Ми говоримо, що стосується майбутнього, наступного року тощо — ми усі можемо продемонструвати, що ми сильні. Ми всі можемо примусити Росію закінчити війну у цьому році. Ми всі спроможні на це, коли ми всі разом. Продемонструвати, що кожен з нас сильний лідер», — сказав Зеленський у контексті президентських виборів в США, які відбудуться у листопаді.

Також президент висловив своє бачення, за яких умов допомога для України не буде зменшена. «Якщо люди в Сполучених Штатах Америки будуть стояти міцно на своїх принципах, підтримуючи Україну, наші цінності, і не давати можливість порушувати усі правила, закони, свободи, прав людей і демократії — не дадуть цю можливість Путіну, то і будь-який майбутній президент Сполучених Штатів Америки не зможе докорінно змінити відношення до України, а значить, не зможе зменшити допомогу», — наголосив Зеленський.

Відео дня

Інші заяви Зеленського про війну

Як повідомляв УНІАН, президент вважає, що Сполучені Штати та Китай могли б зупинити війну, якби забули про розбіжності та об’єдналися. На його думку, Пекін може зіграти «величезну роль» у цьому, бо Москва залежить від експортного ринку. 

Також Зеленський не виключив, що кремлівського правителя Путіна можуть запросити на наступний мирний саміт.

www.unian.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *