Зеленський та його команда «бачать союзників України в оточенні Трампа»: в Politico вказали, про кого йдеться

Дональд Трамп і Володимир Зеленський / Фото: ТСН

Поки ніхто не знає точно, що може зробити Трамп у разі своєї перемоги на виборах.

Президент України Володимир Зеленський та його Офіс працюють над посиленням підтримки трьох людей, які є близькими до кандидата у президенти США Дональда Трампа.

Про це повідомляє Politico.

У матералі зазначають, що Зеленський та його оточення «бачать союзників України в орбіті Трампа». В Politico йдеться про те, що це ексочільник Ради націбезпеки Роберт О’Браєн, держсекретар Майк Помпео, а також сенатор від штату Арканзас Том Коттон.

Зокрема, Майк Помпео виклав амбітний план підтримки України, що включає членство в НАТО.

«Такий план сподобався би навіть неоконсерваторам… Ніхто не знає точно, що може зробити Трамп у разі своєї перемоги на виборах», — пише Politico.

«Константами його десятиліття на світовій арені є: непередбачуваність, транзакційний, а не принциповий підхід до міжнародних справ і схильність до персоналізації політики», — йдеться у матеріалі.

За даними видання, перемога республіканця не обов’язково означатиме те, що Україна «приречена», а російський диктатор Володимир Путін «врятований».

Нагадаємо, деякі експерти висловлюють думку, що в разі переобрання Дональда Трампа президентом США, він припинить допомогу Україні, віддасть її територію і буде мати справу безпосередньо з Владіміром Путіним, щоб нав'язати країні ганебний «мир». Проте є фахівці, які переконані, що немає жодних доказів того, що така капітуляція буде частиною політики Трампа, і є багато доказів протилежного.

tsn.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *