Зеленський звільнив голову Броварської РДА після п’яної ДТП

Майбоженко підозрюється у скоєнні п’яного ДТП / кадр з відео

Президент Володимир Зеленський звільнив з посади голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка, який напередодні вчинив ДТП із чотирма постраждалими. Відповідне розпорядження опубліковано на сайті Офісу президента.

«Звільнити Майбоженка Володимира Володимировича з посади голови Броварської районної державної адміністрації Київської області відповідно до пункту 1 частини першої статті 9 Закону України »Про місцеві державні адміністрації», — йдеться у документі.

Причини звільнення на наводяться.

Відео дня

ДТП за участі Майбоженка: що відомо

Як писав УНІАН, надвечір 26 квітня у Броварах Київської області сталася дорожньо-транспортна пригода: легковий автомобіль в’їхав у групу перехожих. За даними поліції, внаслідок аварії постраждали троє дорослих та дитина. Водія затримали, ним виявився голова Броварської РДА Володимир Майбоженко. Перевірка на алкоголь, проведена на місці ДТП, засвідчила в його крові 2,31 проміле.

Сьогодні Шевченківський райсуд міста Києва відправив посадовця під варту на два місяці без можливості внесення застави. Перед цим у Київській ОВА обіцяли, що звільнять Майбоженка з посади.

www.unian.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *