Зеленський зустрінеться з Гарріс та Трампом найближчим часом, — Bloomberg

Зеленський проведе низку зустрічей у США / колаж УНІАН, фото president.gov.ua, REUTERS

Віцепрезидентка та кандидат у президенти США Камала Гарріс планує зустрітися з українським лідером Володимиром Зеленським у Вашингтоні наступного тижня.

Як повідомляє Bloomberg із посиланням на власні джерела, під час свого візиту до Штатів український лідер наполягатиме на членстві України в НАТО та Європейському Союзі.

Крім того, Зеленський збирається укласти угоди про економіку та безпеку, а також обговорити постачання зброї для ЗСУ в рамках свого Плану перемоги.

Відео дня

Як зазначається, голова української держави хоче представити свій план американському колезі Джо Байдену, коли вони зустрінуться в кулуарах Генеральної Асамблеї ООН пізніше цього місяця. Також він планує поділитися планами з Гарріс і експрезидентом та її опонентом на виборах Дональдом Трампом.

План перемоги України — що відомо

Як повідомляв УНІАН, представники Держдепу минулого тижня ознайомилися з елементами плану перемоги України у війні.

 BILD стверджував, що окрім ударів вглиб Росії «план перемоги» передбачає готовність України погодитися на локальне припинення вогню та «тимчасове заморожування ситуації». В Офісі президента заявили, що це фейк.

Постійний представник США при ООН Лінда Томас-Грінфілд заявила, що Сполучені Штати вже ознайомилися з планом Зеленського і вважають, що «він може спрацювати».

www.unian.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *