Зеленський зустрівся з очільником Пентагону: про що вони говорили 

Володимир Зеленський / Фото: Associated Press

Президент подякував США за допомогу Україні.

Президент України Володимир Зеленський прибув до Сінгапура для участі у безпековій конференції «Діалог Шангрі-Ла». Він зустрівся з міністром оборони США Ллойдом Остіном.

Про це Зеленський повідомив у Телеграм.

«Провів зустріч з міністром оборони США Ллойдом Остіном на полях Азійського саміту з питань безпеки «Діалог Шангрі-Ла». Обговорили ключове – оборонні потреби нашої держави, посилення української системи ППО, коаліцію F-16, підготовку двосторонньої безпекової угоди.  Дякую президенту Байдену за ухвалення важливого рішення щодо захисних ударів американською зброєю по території ворога для ефективної протидії російським спробам розширювати зону бойових дій», — написав він.

Нагадаємо, Зеленський прибув з візитом до Сінгапуру. Володимир Зеленський зустрінеться з владою країни та інвесторами, а також виступить на конференції «Діалог Шангрі-Ла», яка є ключовим майданчиком для безпекових тем в Азійсько-Тихоокеанському регіоні. Саме питання безпекових гарантій для нашої держави останніми днями є пріоритетним у графіку Зеленського.

Напередодні він підписав безпекові угоди одразу з трьома країнами — Норвегією, Ісландією та Швецією. Раніше ж — здійснив візити до Іспанії, Португалії та Бельгії. 

tsn.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *