Зеленський зустрівся з президентом Індонезії: про що говорили (відео)

Зеленський зустрівся з президентом Індонезії / фото president.gov.ua

Президенти України Володимир Зеленський та Індонезії і Прабово Субіанто зустрілися на полях саміту в Сінгапурі і обговорили двосторонню співпрацю.

Як повідомив Зеленський, попри спроби РФ перешкоджати цивільному судноплавству в Чорному морі, Україна готова наростити постачання сільськогосподарської продукції в Індонезію.

Також зі своїм колегою Зеленський обговорив «прогрес в імплементації української формули миру». Український президент сказав, що висловив сподівання на участь Індонезії в першому Глобальному саміті миру «на найвищому рівні та на підтримку суверенітету й територіальної цілісності України».

«Ми розраховуємо на підтримку Індонезією суверенітету й територіальної цілісності України», — сказав Зеленський.

Зеленський зустрівся з президентом Індонезії

Саміт з питать безпеки у Сінгапурі

З 31 травня по 2 червня у Сінгапурі проходить щорічний Азійський саміт з питань безпеки «Діалог Шангрі-Ла», у якому беруть участь міністри оборони та інші військові керівники 28 держав АТР. Український президент виступить на заході 2 червня.

31 травня видання Reuters із посиланням на обізнані джерела повідомило, що президент України Володимир Зеленський відвідає безпекову конференцію «Діалог Шангрі-Ла» в Сінгапурі цими вихідними.

www.unian.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *