З’явилися фото і відео наслідків удару «Шахедів» по Харкову

Фото: росіяни атакували Харків: є влучання у житлові будинки (t.me/synegubov) Автор: Ксенія Вертебна

У четвер, 4 квітня, російські військові завдали кількох хвиль ударів «Шахедів» по Харкову. Внаслідок атаки окупантів зафіксовано влучання по житловій цивільній забудові, пошкодження житлової забудови приватного сектору, є загиблі та поранені.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал голови Харківської обласної державної адміністрації Олега Синєгубова.

«Щонайменше 10 людей зазнали поранень внаслідок атаки окупантів на Харків, 4 загиблих. Усі постраждалі отримують медичну допомогу. Пошкоджені багатоповерхівки та будинки приватного сектору», — написав Синєгубов.

Нічна атака РФ на Харків

У ніч проти 4 квітня у Харкові пролунали вибухи близько 01:01 під час повітряної тривоги, оголошеної через загрозу ворожих ракетних ударів.

Згодом повідомлялось, що «Шахеди» вдарили по приватних та багатоквартирних житлових будинках Харкова. На місці одного з прильотів почалася пожежа. Ще на одному — обвалилися плити житлового будинку.

Також у Харкові зросла кількість загиблих через атаку РФ: внаслідок атаки на Харків російських дронів Shahed, загинули чотири людини, десять зазнали поранень різного ступеня тяжкості.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

www.rbc.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *