ЗМІ показали «родове гніздо» сім’ї глави Росгвардії за 1,5 млрд

Син і зять директора Росгвардії Віктора Золотова, який раніше викликав на дуель російського опозиційного політика Олексія Навального, володіють в Підмосков’ї сусідніми маєтками, вартістю близько 1,5 мільярда рублів.

Про це повідомляє «Новая газета».

За даними видання, палац родини Золотова знаходиться на Рубльовці, в найдорожчому місці Росії — Барвисі.

Повідомляється, що ним вже 15 років володіє син директора Росгвардіі Роман Золотов і став він його володарем в 23 роки, коли батько керував службою безпеки президента Росії Володимира Путіна.

Так, маєток Золотова-молодшого (площа ділянки 90 соток, площа будинку — 700 кв.м) видання оцінює приблизно в 10 мільйонів доларів або 700 мільйонів рублів.

ЗМІ показали "родове гніздо" сім'ї глави Росгвардії за 1,5 млрд

фото «Нової газети»

Журналісти запевняють, що на території ділянки виритий каскад ставків, посаджені акуратні дерева і кущі, а між зеленими галявинами прокладені звивисті доріжки.

ЗМІ показали "родове гніздо" сім'ї глави Росгвардії за 1,5 млрд

фото «Нової газети»

Повідомляється, що кілька ділянок по сусідству, площею в 1,2 га з великим і розкішним будинком, належить Юрію Чечіхіну, зятю головнокомандувача військами національної гвардії Росії.

«Якщо підсумувати ділянки сина і зятя Віктора Золотова, то вийде 2 га землі в найдорожчому місці Росії. Таке «родове гніздо», сумарна вартість якого може перевищувати 1,5 млрд рублів», — пише газета.

ЗМІ показали "родове гніздо" сім'ї глави Росгвардії за 1,5 млрд

фото «Нової газети»

Видання зазначає, що згідно з декларацією, Віктор Золотов далеко не бідна людина.

У його власності кілька земельних ділянок, квартир та будинків.

При цьому журналісти акцентують, що останні 30 років він працював в держорганах і інформації про будь-який його бізнес не було.

Як повідомлялося, що головнокомандувач військами Росгвардіі генерал армії Віктор Золотов назвав звинувачення Фонду боротьби з корупцією «образливими наклепницькими роздумами» і викликав його главу Олексія Навального «на дуель».

23 серпня Фонд боротьби з корупцією опублікував розслідування про порушення при закупівлі харчування для Росгвардії.

www.pravda.com.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *