ЗСУ проводять зачистку на півночі Вовчанська: де тривають бої в Харківській області

Архівне фото: ЗСУ проводять зачистку на півночі Вовчанська (Getty Images) Автор: Дмитро Браславський

Українські воїни проводять зачистку північних околиць Вовчанська в Харківській області від росіян. При цьому почалися бої за село Стариця.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Генеральний штаб ЗСУ.

У відомстві повідомили, що на Харківському напрямку станом на 17:00 тривають бої. Кількість бойових зіткнень збільшилася до 12.

«Наші підрозділи завдали вогневого ураження по противнику, потіснили його та проводять заходи зачистки на північній околиці населеного пункту Вовчанськ», — пояснили військові.


ЗСУ проводять зачистку на півночі Вовчанська: де тривають бої в Харківській області

Скріншот: Стариця (google.com/maps)

Також Генштаб повідомив, що почалося бойове зіткнення в районі населеного пункту Стариця. А загальні втрати ворога становлять 106 осіб, 25 одиниць озброєння та військової техніки.

Бої в Харківській області

Днями росіяни спробували прорвати оборону українських військ на півночі Харківської області і частково просунулися на цьому напрямку. Окупанти активно обстрілюють місто Вовчанськ, яке розташоване за п’ять кілометрів від кордону з РФ.

При цьому бійці «Російського добровольчого корпусу» опублікували відео, як на БТР знищують росіян, які намагалися закріпитися на північних околицях Вовчанська.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

www.rbc.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *