Безкоштовну версію ChatGPT «прокачали»: тепер у ній можна створювати картинки

OpenAI відкрила безкоштовний доступ до DALL-E 3 через ChatGPT / фото Dalle 3

Через чат-бот ChatGPT тепер можна безкоштовно генерувати зображення. Для цього використовується модель DALL-E 3, яка вважається головним конкурентом Midjourne.

На запуску у 2023 році ця можливість була доступна лише платним користувачам ChatGPT Plus, однак тепер мати підписку не обов’язково. Але є ліміт: в день безкоштовно можна згенерувати тільки 2 картинки, пише The Verge.

Основною перевагою DALL-E 3 всередині ChatGPT є здатність текстової нейромережі формулювати підказки для створення зображень, що спрощує процес генерації. Користувачеві достатньо придумати короткий опис картинки, а ШІ допише більш повне завдання для DALL-E 3.

Відео дня

Безкоштовну версію ChatGPT "прокачали": тепер у ній можна створювати картинки

OpenAI зазначає, що оновлення розгортають поступово і незабаром воно буде доступним для всіх охочих. Нагадаємо, раніше OpenAI дозволила використовувати свій чат-бот без реєстрації, хоч і з обмеженнями.

Як повідомляв УНІАН, наприкінці липня OpenAI представила власну пошукову систему на основі штучного інтелекту. Особливість SearchGPT – не просто видавати перелік посилань, а й намагатися організувати й осмислити їх. Це робить його серйозною загрозою для Google.

А до кінця 2024 року OpenAI має намір запустити ChatGPT-5, яка обіцяє здійснити революцію у сфері штучного інтелекту. Мова про концепцію штучного загального інтелекту (AGI). Це означає, що ШІ буде здатний вивчити будь-яке завдання, які людина зможе придумати. Це зробить її не відмінною від людини.

www.unian.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *