«Допоможіть нам!»: жителі Суджанського району звернулися до Путіна

Мешканці Суджі звернулися до росіян

Суджанці плачуть, що влада нахабно бреше про "контрольовану ситуацію".

Мешканці Суджанського району Курської області звернулися до «єдиного й неповторного» диктатора Володимира Путіна. Бідкаються, що вони «весь цей час підтримували «СВО», натомість їх кинули напризволяще. Мовляв, ніхто неприйшов на допомогу, коли у місто зайшли «іноземні війська з НАТівською технікою» та перетворили його на руїни.

Про це пише журналіст Юрій Бутусов.

Жителі Курської області звернулися до Путіна


"Допоможіть нам!": жителі Суджанського району звернулися до Путіна

Звернення до «уважаємого Владіміра Владіміравіча»

  • «Хочемо попросити допомоги… Ми звикли до обстрілів, ми підтримуємо СВО, ми з перших днів допомагаємо армії»
  • «Ми залишилися з дітьми без даху, без виплат, поїхали в чому могли… Наші діти бояться вночі спати!» 
  • «Нас ніхто не попередив, ми не змогли взяти документи, нічого. Ми поїхали, наші рідні залишилися там, у підвалах. Зв'язку немає»
  • «О 3:30 наші жителі почули сильні вибухи, в цей час полетіли ракети в наш бік… Хто міг, не розуміючи, що відбулося, сіли в машини і поїхали в трусах та майці, в нічних сорочках.. Діти були закутані у ганчірки»
  • «Будь ласка, Володимире Володимировичу, скажіть тим, хто відповідальних за правдиву інформацію, щоб показували реальні дії, бо це брехня!»
  • «У нас немає евакуації, залишилися люди, вони просто пливуть через річку, через ліси..»

Слід зауважити, що доволі складно беземоційно слухати волання «простих росіян, які ні в чому не винні». Адже мешканців українських Бучі, Маріуполя, Херсона також ніхто не попереджав, і врятуватися вдалося далеко не усім. Втім громадян держави-агресорки зовсім не хвилювали проблеми мирних українців, в яких забрали рідних, будинки чи життя. А дарма, бо карма – річ вперта й завжди спрацьовує так, як має.

Раніше Подоляк прокоментував реакцію Путіна на події у Курській області. За його словами, у тому, що відбувається, винен лише один суб'єкт – агресор, тобто Росія. Безумовно, вона сама затягує війну на свою територію, ареал якої лише збільшуватиметься, це абсолютно історичний процес.

tsn.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *