Який Айфон взяти після виходу iPhone 16: експерти обрали 5 моделей

Найкращий iPhone у 2024 році: експерти обрали 5 моделей / Скриншот з відео MKBHD

20 вересня відбувся офіційний запуск продажів iPhone 16. Журналісти у своїх оглядах зазначають, що це одне з найкращих оновлень базового айфона за останні кілька років, а ось «прошки» вийшли нудними.

Автори TechRadar зібрали оптимальні моделі смартфонів Apple для покупки у вересні 2024 року. До нього увійшли відразу три свіжі моделі лінійки iPhone 16.

  • Найкращий загалом – iPhone 16 Pro Max. У смартфона велика автономність (це «найживучіший» iPhone в історії), найпотужніший мобільний процесор, топова камера з основним модулем на 48 Мп і ширіком на 48 Мп, а також функціями на основі ШІ.
  • Підійде кожному – iPhone 16. Базовий iPhone 16 ідеально підійде для тих, хто хоче зрозуміти, чи підходять йому девайси бренду в принципі. При цьому телефон доволі компактний, легкий, з потужним процесором, функціями на основі ШІ та новою кнопкою для керування камерою.
  • Найкраще співвідношення ціни та якості iPhone 15. Базова модель Apple 2023 року може не мати новомодних фішок своїх нових побратимів, але він досі швидкий, компактний і зручний для фотографів. А завдяки впровадженню USB-C і Dynamic Island ви отримуєте сучасний iPhone за привабливою ціною.
  • Найкращий бюджетний Айфон – iPhone SE (2022). З огляду на те, що Apple після осінньої презентації зняла з продажів iPhone 13, iPhone SE 3 тепер є найдешевшим актуальним айфоном. Його дизайн і жирні рамки можуть здаватися застарілим, але внутрішні характеристики залишаються солідними.
  • Монстр автономності iPhone 16 Plus. Модель, яку варто вибрати, якщо термін служби батареї – ваш пріоритет. 16 Pro Max пропонує порівнянну живучість, але як ціннісна пропозиція Plus перевершує його.
  • Відео дня

    Якщо ви в пошуках Андроїд-девайса, авторитетні оглядачі з The Verge назвали 5 найкращих Android-смартфонів на ринку. Обирали їх за кількома критеріями: довголіття, якість екрана, фотоможливості та наявність бездротової зарядки.

    Нагадаємо, на цю осінь в Apple запланована ще одна презентація, головною темою івенту стануть перші комп’ютери Mac на чипах M4, також мають оновити базовий iPad і iPad Mini.

    www.unian.ua

    Leave a Comment

    Добавить комментарий

    Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *