Казус Савченко. Цей динаміт може змінити звичні устої Української держави – Безсмертний. ВІДЕО

Казус Савченко динамітом увірвався в українську політику і буде її ламати.

Це дуже небезпечний казус. Усім, хто захоче використати його у своїх політичних цілях, я б порадив бути дуже обережним.

Цей динаміт може не тільки вплинути на результати президентських і парламентських виборів, а й змінити звичні устої Української держави.

Уже зараз очевидно, що справу Савченко точно будуть використовувати. Хто, як і в яких цілях – варіантів насправді багато.

Можна моделювати. Втім хочу застерегти усіх, хто має намір це робити: торпеда, яка буде запущена, може натворити багато біди. Коли ми кажемо про не дуже талановитих людей з ініціативою, то в політиці таких персонажів треба дуже боятися. Тому що це небезпечні одинаки, які можуть руйнувати все на своєму шляху.

На жаль, суспільство нині бажає, аби ситуація у державі була хоча б якою-небудь, але точно не такою, як зараз. Боюсь, що саме на цьому розігруватимуть інформаційну карту ті, хто захоче використати казус Савченко.

Не втомлюсь повторювати, що сьогодні дуже багато залежить від спецслужб. Усе в їхніх руках. У справі Савченко мають бути представлені такі докази, щоб ніхто і ніколи не міг поставити під сумнів навіть жодну кому. Бо не дай Бог, ця справа буде провалена.

(голосов: 1, в среднем: 5,00 из 5)