Кулебу хочуть відправити у відставку: ЗМІ назвали ім’я ймовірного наступника

 Кулеба може залишити посаду / фото Ковальчук Віктор, УНІАН

Міністра закордонних справ України Дмитра Кулебу планують відправити у відставку. Наразі йому шукають заміну.

Про це пише Українська правда, посилаючись на співрозмовників у команді президента Володимира Зеленського. За їхніми даними, найімовірнішою є кандидатура першого заступника очільника міністерства Андрія Сибіги.

Також джерела видання повідомили, що в уряді можуть пройти нові звільнення. Зазначається, що зміни не торкнуться українського прем’єр-міністра Дениса Шмигаль — він залишиться на своїй посаді.

Відео дня

Перестановки в уряді

Сьогодні очільник фракції «Слуга народу» Давид Арахамія повідомив, що вже цього тижня відбудеться «велике перезавантаження уряду», яке торкнеться понад 50% штатної чисельності Кабміну.

Ввечері стало відомо, що Зеленський звільнив заступника керівника Офісу президента Ростислава Шурму. Народний депутат Ярослав Железняк заявив, що рішення ухвалили через позицію партнерів та «відверту корупцію».

Віцепрем’єр-міністерка України — міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук повідомила, що йде відставку.

Також звільняється віцепрем’єр-міністерка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина. За даними ЗМІ, вона може обійняти посаду міністра юстиції.

www.unian.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *