Ліга Європи: сенсація у Ліверпулі і перемога для команди Трубіна

«Баєр» продовжує феноменальну безпрограшну серію у цьому сезоні.

«Баєр» святкує перемогу з уболівальниками

У футбольній Лізі Європи в четвер відбулися перші матчі чвертьфінальної стадії плей-оф. 

Як повідомляє УЄФА, найбільш несподіваний результат вечора зафіксовано в Англії. Там один з головних претендентів на трофей «Ліверпуль» на своєму полі розгромно поступився колишньому клубу Руслана Маліновського — «Аталанті». Дубль оформив Скамакка, а ще один м’яч на рахунку Пашалича. 0:3 — англійський гранд дуже близький до вильоту з єврокубків.

«Бенфіка» Анатолія Трубіна натомість зробила крок до півфіналу. «Орли» з українським голкіпером у складі обіграли кривдника «Шахтаря» — «Марсель». Трубіну зберегти свої ворота сухими не вдалося, проте Рафа Сілва та Ді Марія забезпечили перевагу лісабонцям. 2:1 — перемога «Бенфіки».

Свою феноменальну серію без поразок у цьому сезоні продовжив леверкузенський «Баєр». Німці підтвердили статус фаворита Ліги Європи і комфортно обіграли вдома «Вест Гем» 2:0. Забивали Гофман та Боніфас у кінцівці зустрічі.

Італійське дербі «Мілана» та «Роми» закінчилося на користь римлян — єдиний гол Манчіні забезпечив «вовкам» мінімальну звитягу на виїзді.

  • У Лізі чемпіонів чвертьфінали видалися надрезультативними. У вівторок «Реал» з «Ман Сіті» та «Арсенал з «Баварією» видали феєричні нічиї, а у середу «Барселона» обіграла «ПСЖ», а мадридський «Атлетіко» був сильніший за «Боруссію» з Дортмунда.

lb.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *